Elanlar

“Klinik Laborator Diaqnostika”

08.06.2018

Diqqət!

08 iyun saat 14:00-da Azərbaycan Tibb Universitetinin Tədris Cərrahiyyə Klinikasında “Klinik Laborator Diaqnostika” kitabının nümayişi baş tutacaq.

“Klinik Laborator Diaqnostika” kitabı, Azərbaycan Respublikası Səhiyyə Nazirliyinin 15 fevral 2017-ci il 08 saylı Kollegiyasının qərarı əsasında nəşr olunan dərs vəsaitində praktik həkim üçün lazım olan xəstəliklərin mikrobioloji, immunoloji və biokimyəvi göstəricilərinə dair məlumatlar toplanaraq sistemləşdirilib.

Kitab, ATU-nun Mikrobiologiya və İmmunologiya kafedrasının əməkdaşları dosent Ramin Bayramlı və baş müəllim Yavər Hacısoyun “Klinik Laborator Diaqnostika” adlı yeni kitabı çapdan çıxıb.

Təqdimatda iştirak etmək istəyənlər sabah saat 13:30da ATU-un Tədris Cərrahiyyə Klinikasının 13-cü mərtəbəsinə, konfrans zalına gələ bilərlər.