Xarici ölkələrin qabaqcıl universitetləri Azərbaycan Tibb Universiteti ilə əməkdaşlıq planlaşdırır.

05.06.2015

Azərbaycan Tibb Universiteti ilə Xarici ölkələrin qabaqcıl universitetləri elm, təhsil istiqamətində əməkdaşlıq əlaqələrinin qurulması, o cümlədən tələbə, rezident və magistr mübadiləsi kimi işlərin həyata keçirilməsini planlaşdır;rlar. Dünən Nikosiya, Kiprdən Universitetimizə qonaq gəlmiş TRC COLLEGES şirkətinin nümayəndələrindən baş direktorun müavini Dr. Ghassan R. Salibi (MD) və bu şirkətin əməkdaşı Sergey Dyumin Azərbaycan Tibb Universitetinin Tədris Cərrahiyyə Klinikasının ( ATU TCK) bütün şöbələri ilə yax;ndan tan;. oldular, həmçinin tələbələr, cərrah-rezidentlər üçün yaradılmış hər bir şəraitlə, belə ki, kliinikamızda tələbər, rezidentlər və doktorantların təhsili və biliklərini artırmaq üçün geniş mühazirə zalları, müxtəlif sahələrə aid bacarıq laboratoriyaları və MDB ölkələrində analoqu olmayan bacarıq laboratoriyalarında quraşdırılmış anatomik, funksional və mulyaj simulyatlarla ətraflı tanış oldular.