İtaliyanın Genoa Universitinin nümayəndələri, Prof. Marco Frascio və Angelo Musaio klinikamızın qonağı olmuşdur.

18.12.2014

Bu gün İtaliyanın Genoa Universitinin nümayəndələri, Prof. Marco Frascio və Angelo Musaio Azərbaycan Tibb Universiteti Tədris Cərrahiyyə Klinikasının qonağı olublar. Klinika ilə ətraflı tanış olduqdan sonra klinikanın konfrans zalında kafedra işçiləri, həkimlər arasında Genoa Universitinin tarixi, orgstrukturu, təhsili, bununla yanaşı özlərinin Simulyasiya Mərkəzləri, strukturu, təhsil barədə ətraflı prezentaçiya keçirildi. Konfransda təhsil müəssisələri arasında əməkdaşlıq perspektivləri barədə ətraflı söhbət açıldı.